Hva tenker du om perfeksjon eller perfeksjonisme? Må alt være på plass før du hiver deg ut i noe?

Jeg er ingen perfeksjonist. For å være helt ærlig har jeg verken sansen for eller troa på perfeksjonismen. Jeg har sansen for kvalitet, men det er noe helt annet.

Da jeg fant ut at jeg ville blogge, tenkte jeg: «Dette vet jeg lite om, men jeg kan finne ut av det underveis. For hvis jeg ikke prøver, risikerer jeg å gå glipp av noe jeg kanskje virkelig liker!» Dermed satte jeg i gang…

Foto: Kristin Dons

Og denne reglen fulgte jeg da jeg for første gang ble invitert til å delta på en pod-cast. Om resultatene var perfekte? Neppe. Når det gjelder bloggen vet jeg at jeg har slettet og redigert mange innlegg underveis. Men morsomt er det å skrive blogg, nervepirrende spennende er det å være med på pod-cast. Samme erfaring gjorde jeg da jeg fikk delta på paneldebatter eller holde inspirasjonsforedrag.

Så holdningen min er klar: Det er bedre å prøve det ut og hvis jeg ikke liker det, kan jeg takke nei neste gang. Tenk, hva man risikerer å gå glipp av hvis perfeksjon er en forutsetning! Det kan være noe man virkelig brenner for eller er god på!

Våger du å hive deg ut i det du ikke har helt kontroll over?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s