Det strømmer mellom 12000 og 60000 tanker gjennom hver av oss hver bidige dag! Det er ganske kult, ikke sant? Hadde det ikke vært for at 80% av disse tanker er negative og 95% av disse negative tankene er akkurat de samme som dagen før. Det er langt mindre kult, nei, det er faktisk mer alvorlig enn ukult! Det er det som hindrer deg fra å lykkes.

Du blir nemlig til det som dominerer dine tanker. Hvert mål, hver drøm og hver visjon har sammen kilde: Dine tanker. Der skaper du din fremtid: Du blir eller forblir det du tenker, du er det du tenker!

Foto Mona Hauglid

Gjennom troen på deg selv og det du klarer å oppnå kan du motivere deg selv- da ser du positiv på livet og fremtiden, noe som gir en god effekt på immunforsvaret ditt og utstrålingen din. 

På den måten påvirker du hvordan andre ser og behandler deg. For andre møter deg i samsvar med det du utstråler. De leser deg. Men det skjer bare når dine tanker og holdninger er ekte, ikke påtatt. Hvis du fremstår trygg og sikker på deg selv, stoler andre på deg og vil være sammen med deg. Oser du derimot av selvtvil eller negative tanker om deg selv, kommer ikke andre til å forvente noe annet av deg heller. Du kan neppe regne med støtte, åpne dører, en forfremmelse, en spennende oppgave, en ledende stilling, sponsorer eller gjennomslag for dine ideer når du utstråler negativitet eller usikkerhet.

Derfor er det viktig å være bevisst på at tanker er en mektig kraft som har stor innflytelse på livet ditt – på godt eller på vondt. Det bestemmer du.

Og til deg som er utålmodig og syns at det tar mer tid enn du liker før du ser effekten av din positive tankekraft: Ventetiden som sterk, strålende, forventningsfull og glad er så mye mer behagelig enn for en tvilende, nølende, engstelig og motløs person. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s