Jeg vet jeg ikke er alene om å digger ruskevær 🙂

Særlig etter at jeg flyttet fra Sør-Afrika og tilbake til Europa nyter jeg tåke, regn og blåst. Det er en magnet som drar meg ut i naturen.

Jeg er faktisk så glad i det andre ville kalle for styggevær at jeg har viet det litt plass boken «Endelig Gammel». I kapitlet med tittelen: “Lev hver dag som om det var den første” kan du lese:

Foto privat, Gon, Larvik

Det var en skikkelig høstdag. Regnet slo hardt mot vinduene og trærne i hagen bøyde seg i vinden. I utgangspunktet er min begeistring for utendørsaktiviteter yderst begrenset, og jeg har særlig liten entusiasme for løpe- eller spaserturer. Så det eneste flotte turbilder på Facebook med friskuser i fargeglade treningsklær foran en storslått utsikt klarer å lokke frem hos meg, er gleden over å få slippe. Og kanskje et ørlite snev av dårlig samvittighet. Når det blåser, derimot, og det ikke er et menneske å se i gatene, føler jeg en helt spesiell dragning til å komme meg ut, aller helst til sjøen der du spesielt tydelig kan se og kjenne på naturens krefter. Derfor dro jeg også ut denne dagen, og etter en kort biltur satt jeg på en stor stein, midt i uværet. Jeg så utover det endeløse blå mens vinden slet i hår og klær, og regndråper rant nedover kinnet. Bølgene slo hardt mot kysten. Deilig! Jeg nyter det like mye hver gang: Når luften fylt med lukt av salt og tang sprer seg i lungene, gjør en fantastisk følelse av frihet og styrke nøyaktig det samme i hver celle og jeg føler meg klar for det meste. Sånn var det også denne gangen der jeg satt rimelig våt og forblåst ved sjøkanten. Full av energi bestemte jeg meg der jeg satt og kjente på naturens makter at fra nå av skulle jeg begynne å leve hver dag som om den var min siste.

Men sinnsstemningen ble ikke som forventet

Boken koster 359,- kr ink frakt levert med Bring, betales per vipps eller til konto og bestilles her: https://ingridstruemke.wordpress.com/kontakt-2/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s