Vi setter oss mål, lager planer og starter med frisk mot. Dette skal vi klare. Dette er verd å satse på.

Også skjer det: Som troll fra esken dukker det opp vanskeligheter og problemer. Kanskje du tar deg sammen og fortsetter allikevel; rydder unna vei, det som står mellom deg og målet. Men så skjer det igjen og du kjenner på frustrasjonen. Det virker som om det mest fornuftige er å gi opp. Og det er det veldig mange gjør.

Det gjør vi hvis vi ikke husker at vi må være innstilt på å møte på motstand og takle tilbakeslag før vi oppnår suksess. Av og til kan det til og med virke som om livet har en snodig sans for humor og sender en skikkelig nedtur rett i forkant av gjennomslaget. Noen ganger har jeg lurt på det er en måte å teste om vi virkelig er dedikert og villig til å gi alt for å oppnå målet vårt.

Foto Mona Hauglid

En annen ting jeg har lagt merke til i løpet av livet er at muligheter og sjanser liker å ta bakveier – ofte forkledd som nederlag eller uhell. Så ta en nøye titt: Er det en mulighet eller er det et varsel?

Stopp opp og avklar: Er målet ditt verd å fortsette? Eller har det gått ut på dato? I så fall la det fare og oppdater ditt fokus. Hvis du derimot enda brenner for det, finnes bare ett svar: Fortsette, overvinne og etter hvert lykkes.  

Mer om det i boken Endelig Gammel. Den koster 359,- kr fritt levert i Norge og bestilles her: https://ingridstruemke.wordpress.com/kontakt-2/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s