… med tankene om deg selv og hvordan du vil oppnå målet du setter deg.

Heldigvis kan vi styre tankene våre.

Og det bør vi gjøre, for de er som magneter og trekker til seg det som dominerer toppetasjen. Hjernen vår jobber kontinuerlig og det samme gjør underbevisstheten. Når vi ikke forer dem med det vi vil de skal jobbe med, tar de for seg alt som ligger der fra før – og det er ikke sikkert det er noe som hjelper oss videre.

Foto Mona Hauglid

Derfor: Plant og dyrk optimistiske tanker, se for deg hva du vil oppleve og ha i livet ditt. Du kan nemlig bare lykkes med ting du har forestilt deg og bestemt deg for å oppnå.

Og det deilige er at det aldri er for sent for det.

Med alderen forandrer dine prioriteter seg. Derfor må hjernen og underbevisstheten holdes oppdaterte med dine nyeste mål og visjoner. Ta dem på alvor, ikke kast bort tid eller energi på hva andre skulle tro eller synes.

Å bry seg mindre om hva andre mener og ha større mot til oppriktighet overfor egne behov er en gave som følger med alderdommen. Derfor har du som best-ager en utmerket forutsetning til å lykkes med å realisere dine drømmer. Så bestem deg, hold fast ved dem og ikke gi seg. Som best-ager har du erfaringen, tiden og forhåpentligvis utholdenheten for å virkeliggjøre det som er viktig for akkurat deg akkurat nå. Hold tankene levende i hodet og begynn, litt etter litt å ta aktive valg for å få det livet du ønsker deg- helt uavhengig fra det andre sier og mener. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s