Det har aldri vært min vei å tvinge frem et ønsket resultat eller prøve å oppnå noe på død og liv. En slik holdning har lite med tillit å gjøre. 

Tillit krever en god porsjon med sinnsro og overbærenhet.

Tillit innebærer at du forventer at det som er best, kommer til å skje uansett hva som skulle opp underveis. 

Hvis noe ikke er bra, betyr det bare at det ikke er ferdig enda. Etter hvert kommer det som er best for meg til å skje. Det er jeg overbevist om. Jeg må bare evne å akseptere og holde ut den tiden det tar.

Foto: Mona Hauglid

Noen ganger skjer det at jeg gir meg ut på ferden mot et mål, og når jeg kommer frem er jeg et helt annet sted enn jeg hadde siktet mot. Hver gang har det vist seg at dette stedet var bedre enn det jeg hadde tenkt ut. 

Denne tillitten er noe annet en troa på den ultimate lønndommen loven om tiltrekning: Hvis du bare tenker positive tanker, skjer det plutselig masse bra med deg, men tenker du negativt, tiltrekker du deg negative ting. For så enkelt er det ikke. Men mer om det i boken min, for selvfølgelig har positive tanker en positiv innvirkning på deg og stråler også ut på omgivelsen din.

Tillitten jeg snakker om baserer seg på innsikten at du faktisk ikke kan tvinge frem uansett hva, bare du visualiserer godt nok. Den krever at du gransker deg selv, er dine styrker og mål bevisst, men samtidig villig og ydmyk å revurdere og tilpasse deg. Vi mennesker må bare innse at enkelte ting er opp til oss, andre ikke. Det skaper indre ro og styrken til å ikke bare håndtere, men ønske velkommen det du møter og bruke det til ditt beste. Jeg tror at du kan leve mer tilfreds og i harmoni med deg selv og omverden hvis du oppnår denne innsikten og holdningen.

Mer om tillit og hvordan håndtere livets krumspring og overraskelser kan du lese i boken “Endelig Gammel”.

Den bestilles her for 359.- Nkr fritt levert i Norge: https://ingridstruemke.wordpress.com/kontakt-2/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s