Bøkene kan bestilles på mail til istruemke@gmail.com ved å oppgi navn og adresse, e-mail og telefonnummer eller via fanen https://ingridstruemke.wordpress.com/kontakt-2/

Det sendes ut en faktura som bekrefter bestillingen. Når betaling er registrert på konto blir boken sendt med Bring umiddelbart. Hvis du foretrekker vipps kan du bruke 90984652 samtidig som du bestiller. «Faktura» du mottar er da kvittering på bestilling og innbetalt beløp er bekreftet.

pris 350,- fritt levert

ENDELIG GAMMEL

Endelig gammel er et filosofisk kåseri over hvordan livets krumspring kan føre til et spennende liv og en lykkelig alderdom, en livsfase som forfatteren betegner som gave servert med rød sløyfe.

I boken «endelig gammel» deler Ingrid sine refleksjoner om livet og alderdommen.

Boken er fylt med overraskende vinklinger, uortodokse tolkninger og preget av fremtidsoptimisme. Gjennom anekdoter forklarer hun sine helt personlige holdninger, og ikke minst hvorfor hun ser på alderdommen som et start-up-foretak til en fargerik livsperiode. Kanskje vil du kjenne deg igjen og få noen bekreftelser, eller motiveres til å sette i gang med samme prosjekt: Gripe fatt i muligheten livet som best-ager tilbyr.

Bokomtaler finner du her: https://ingridstruemke.wordpress.com/bokomtale

 

Barnebøker: Eventyr med aktiviteter

Fortellingene for barn er plassert i barnets fantasiverden og tar samtidig for seg små eller større hendelser barnet møter i sin virkelighet. De er egnet for kosestunder før leggetid eller tidsfordriv på for eksempel reiser. Lengden er slik at også nybegynnere har lyst til å lese selv og illustrasjonene som kan fargelegges hjelper førskolebarn  holde fokus og inviterer til å sette sitt personlige preg på karakterene. Dermed er de både aktivitets- og lesebøker. 

Et utvalg av tilbakemeldinger fra mødre, tanter, bestemødre og andre om barnebøkene finner du her: 

https://ingridstruemke.wordpress.com/tilbakemeldinger-pa-barnbokene/

Les gjerne mer om konseptet for barnebøkene mine her: https://ingridstruemke.wordpress.com/2021/10/11/litt-mer-enn-et-eventyr/

https://ingridstruemke.wordpress.com/…/hva-er-forskjellen/

Alle barnebøkene leveres hjem portofritt for 125,- kr per stykk.

Husnissen Olle trenger hjelp

Ollebok_1_forside

Snart er det jul og Pia synes tiden går altfor sakte. Helt uventet skjer det noe forunderlig som gjør at tiden flyr av gårde. Bli med på Pias eventyr, ta fatt i tegnestiftene og sett ditt preg på Pias førjulstid!

Pris: 125,- Nkr

Skogens lille hemmelighet

Print

Pia skal tilbringe sommerferien sammen med sin beste venninne Bjørg, hjemme hos Bjørgs besteforeldre på landet. De har en herlig og avslappende tid sammen fram til den dagen de glemmer seg bort og ikke holder løftet de gav bestemor.

Pris: 125,- Nkr

To sider av samme sak

66095798_2232101413583657_2677065575296925696_n

Bjørgs bestefar Magnus må legges inn på sykehuset for en uke. Pia og Bjørg skal holde bestemor Birgitta med selskap mens de har høstferie og hjelpe til der de kan. Det ville vært ulikt Pia og Bjørg hvis de ikke hadde snublet inn i et eventyr der også nissen Olle er involvert. Men jentene møter ikke bare gamle venner, de får nye venner, i tillegg til mye å tenke på.

Pris: 125,- Nkr

Et land som heter hjemme

forside_rafi2018

Rafi, eneste beboer på den lille drageøyen bak den magiske tåken, trekker seg tilbake fra verden etter at hans beste venn, en liten menneskegutt, ikke dukket opp noe mer. Egentlig fast bestemt på å aldri mer vende tilbake til veden, våkner han av sult en dag og må forlate hulen sin for å finne mat. Da oppdager han noe som leder til nye eventyr og venner.

Pris: 125,- Nkr

Et nytt land som heter Hjemme

forside_jpg_Rafi2

Den snille dragen Rafi vil egentlig bare besøke sin venninne Namira i landsbyen sin. Men det hadde vært ulikt ham hvis han ikke hadde møtt en ny venn som trenger hans hjelp. Følg med på historien om Aylan, gutten som må flykte fra sitt hjem og hva han og Rafi opplever sammen. 

Fortellingen er plassert i barnets fantasiverden og omhandler problematikken til mange enslige mindreårige flyktninger. 

Pris: 125,- Nkr

Faktabok

 

Bakgrunn og motivasjon for faktaboken om ridning finner du beskrevet her: https://ingridstruemke.wordpress.com/2020/11/27/det-begynte-med/

Når schwung blir sprett og fram blir fart

Mange av begrepene som buker innen hestesporten stammer fra andre språk, hovedsakelig tysk og engelsk. I oversettelsen fra disse språkene til norsk har det i mange tilfeller skjedd faktiske feiltolkninger, som igjen fører til misforståelser i praksis  – altså på hesteryggen.

Denne lille boken forsøker å nøste opp i noen av disse feiltolkningene ved å belyse begrepenes opprinnelige mening, og drøfte hva dette kan bety for ridningen.

Sentrale begreper brukt innen ridesporten analyseres, oversettes og tolkes, og innsikt i begrepenes opprinnelige betydning gir en bedre forutsetning for riktig bruk av hjelperne, som er essensielle for å veilede hesten til korrekt arbeide.

Boken er en hjertesak og en personlig takk til hestens tålmodige og overbærende arbeid under rytteren.

Når Schwung blir sprett og fram blir fart er et informasjons- og notathefte som tar for seg sentrale begrep innen ridning. Den er en perfekt følgesvenn på treninger og klinikker og burde han en plass i alle stallsekker. 

Pris: 95,- Nkr inkl porto

Rabatt: ved bestilling av 10 hefter får du 2 gratis

cover

Tilbakemelding på boken:

Takk for den flotte lille hesteboka , må si æ frydet meg med å lese den….all ære til deg ❤️spesielt at du skriver at d e en hjertesak og en personlig takk til hestens tålmodige og overbærende arbeid under rytteren….d e jo d som e d viktige å forstå…takk ❤️ Marianne Mikkalsen

Du finner mine bøkene også i nettkataloger for indieforfattere:

https://norskindieforfattersentrum.wordpress.com/katalog/?fbclid=IwAR03bXoC8Vj8phi1RvYURRtkoGYoqfGZog6PbVhavrCtt5vyS4lUglpKs38

https://www.bokkatalogen.no/