Husnissen trenger hjelp:

Bente Pettersen:

Leste den første boka og klarte ikke legge den fra meg før jeg hadde lest hele.

Leserstemme om Olle-serien:

Janet Bjørk:

Jeg ble helt bergtatt av historien om Olle og Pia, og om redningsaksjonen for nissefamilien. Og om den nye venninnen Bjørg. Og så fine aktiviteter.

Tilbakemelding på barnebøkene i sin helhet: 

Kari Aasan skriver: 

Fikk lyst til å gi deg tilbakemelding etter to kvelder med feriegjester her.

 I går kveld, da barnebarna ( xx på 8 og yy på 6 år) skulle legge seg, spurte jeg om de ville at jeg skulle lese for dem, noe de bekreftet. Jeg foreslo da den første boka di, og det samtykket de til. De var litt slitne etter en lang kjøretur, men jeg merket fort at boka fenget, spesielt xx fulgte veldig godt med. Vi leste tre kapitler, og så merket jeg at de var veldig trøtte.

Så skulle de legge seg i kveld, og da var de interesserte i at jeg skulle lese mer. Vi repeterte  – og jeg forsto straks at de hadde fått med seg innholdet i gårsdagens kapitler. De var veldig skjerpet og fulgte godt med, du skriver veldig godt og har helt tydelig bygget opp historien så den interesserer og fenger denne aldersgruppen ( og jeg må si at jeg var spent selv jeg, på hva som skjedde fra kapittel til kapittel). yy stoppet meg endel ganger og hadde behov for å fortelle litt fra barnehagen og venninner der, og xx hadde hørt om fjøsnissen, som hun mente var annerledes enn husnissen. Og – så hadde de behov for at jeg viste illustrasjonene for hver gang jeg bladde om. yy spurte om det går an å fargelegge i boka, og jeg viste at alle illustrasjonene kan fargelegges. Hun ville begynne med en gang, men jeg sa at det var for sent, hun må vente til i morgen. 

Vi klarte ikke å stoppe, så vi leste ut hele boka !! Og på slutten oppdaget xx at det var et kryssord. Jeg sa at det er flere oppgaver de kunne jobbe med der, og da sa xx at hun er ganske god på kryssord, så det ville hun prøve seg på !!

Du har sikkert fått mange sånne tilbakemeldinger før, men jeg kan nesten ikke huske å ha lest for dem og fått SÅ tydelig og positiv respons. Men – selv måtte jeg bare se litt i neste bok, og forvisse meg om at også den handler om Olle – og Pia og Bjørg 🙂 Så nå gleder vi oss til i morgen kveld !!

Hilde Elisabeth Teigen, bibliotekar (ved høgskolen i Narvik):

Kjempefin fortelling med flotte bilder som barna fargelegger. På denne måten er de liksom med i historien selv. 

Theresa Tankred:

Utrolig spennende bøker som både er underholdende, lærerike og gir stoff til gode samtaler med barna. Dessuten flott oppsett med veksling av tekst og tegning. 

Reklame