«Ingrid Strümke inspirerer, gjennom sin frimodige påpekning av muligheter og gjennom det hun selv realiserer!» skriver Bjørn. Z. Ekelund, psykolog, forfatter, gründer og mannen bak «Diversity Icebraker.

Så hvem er jeg? Jeg er et liberalt og samfunnsengasjert skrive-menneske med liten tålmodighet og stor utholdenhet, opptatt av likeverd og rettferdighet, noe som i stor grad er tema i publikasjonene mine. Her på siden deler jeg av mine tanker om løst og fast, mer eller mindre viktige ting, livet, alderdommen og forfatterskapet mitt.

Velkommen!

120293991_2760253967635564_9205588229253007503_n

Mine små tankespinn baserer seg på avgjørelser og synspunkter som har gjort livet mitt morsomt, bedre og spennende. Jeg håper du finner motivasjon og har glede av å lese det jeg skriver.
Livet er så fantastisk hvis vi bare kan se det og slippe til alt det overrasker oss med. Noen hendelser kan være irriterende, vanskelig eller ubehagelig ved første øyesyn. 
Heldigvis er det vi selv som kan bestemme hvordan vi velger å tolke og håndtere disse krumspringene livet forsyner oss med. På den måten kan vi i stor grad avgjør om vi lever lykkelig og tilfreds eller går rund i en grå verden og klager. Hvis vi bare ser litt nøye etter oppdager vi mange muligheter livet beriker oss med hver eneste dag.
 
Engasjementet mitt for de selvpubliserende forfattere førte til at jeg har stiftet den landsdekkende non-profitt organisasjonen NorgesIndieForfatterSentrum/NIFS.
 
Engasjementet mitt mot alderisme ledet meg til et styreverv i Visdomsprenørene AS.  
 
 
Mer om meg kan du lese i denne artikkelen publisert i Hverdagsnett 2021: 
 
Du kan kontakte med på mail istruemke@gmail.com
 
Forfatteromtale som ligger ute i diverse fora: 

Ingrid sitt største ønske som forfatter er å engasjere og gi nye perspektiver. Med universitetseksamen i religionsvitenskap og økonomi belyser hun sine hovedtema likeverd og rettferdighet fra forskjellige innfallsvinkler. Hennes sterke samfunnsengasjement gjenspeiles i problemstillingene hun tar opp, enten de er rettet mot barn eller voksne.

 

Reklame