…sier: Når eleven er klar, dukker læreren opp.

Med andre ord, når du er klar får du hjelpen du trenger. Så sant du er sikker på hva du vil og innstilt på å jobbe iherdig mot målene, dukker anledningene og folkene som hjelper deg videre opp.

Jeg har ofte skrevet om min klokkertro på det jeg kaller for skjebnen, og i boken «Endelig Gammel» belyser jeg temaet utførlig. Du kan lese eksempler hvordan jeg ble forsynt med de rette omstendighetene eller introdusert til de rette folka til rett tid. Hvordan slike opplevelser preget livet mitt og guidet meg til et spennende og innholdsrikt liv, pekepinner som i etterpåklokskapens lys ledet til gode valg.

Slike opplevelser er nok mer enn underholdende anekdoter, men også mindre mystisk enn de kan høres ut. 

Foto Mona Hauglid

Jeg tror nemlig at vi oppdager tilbudene først når vi er klare for dem. De samme personene eller mulighetene hadde nok vært der uansett. Men hvis vi hadde fokusert på noe helt annet, vært mindre bevisst på vår målsetning eller ikke tilstrekkelig dedikert, hadde vi ikke vært mottakelig for akkurat det som nå ramler inn i livet vårt som en gave fra universet.

Og det er slik det bør behandles: Som en gave tatt imot med takknemlighet og verdsettelse. Og hvem vet, kanskje er giveren glad hvis du benytter deg godt av den. Muligens det motiverer den til å sende flere når du vet å sette pris på det du får? I alle fall øver du deg på å være våken, oppdage muligheter og benytte deg av sjanser der de byr seg.

Boken kan du bestille her: https://ingridstruemke.wordpress.com/kontakt-2/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s