Jeg husker godt hvor oppspilt jeg var da jeg fikk min første tilbakemelding på min første publikasjon, for ikke å snakke om min første omfattende bokomtale! Kanskje du som leser dette til og med var en av dem som har sendt meg en kommentar?

Disse reaksjonene er som næring for en som gjennom sine tekster gir bort et stykke av seg selv til sine lesere. Man gjør seg sårbar, selv om graden av det kanskje er avhengig av skribentens temperament. Men uansett forfatterpersonlighet er en slik feed-back en type samtale med leserne og pekepinn for videre arbeid. Også for den som vurderer å fordype seg i boken har den stor verdi. Den er et godt hjelpemiddel når man lurer på om man kommer til å ha glede av boken.

Jeg setter pris på hver kommentar som sendes til meg- kort, lang eller omfattende, positiv eller kritisk. Så vss, ikke nøl hvis det er noe du vil anmerke!

Foto: privat fra Festiviteten under paneldebatt Kvinner med Drivkraft

Jeg er takknemlig for at det har blitt mange tilbakemeldinger på bøkene mine i løpet av tiden. Noe helt nytt derimot er skriftlige reaksjoner på foredrag eller andre opptreden som paneldebatter eller intervjuer jeg har fått lov å delta i. Jeg er rørt og glad! Og jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg også er litt stolt når jeg leser kommentarer som de to som følger. De motiverer og jeg vet at jeg har valgt rett da jeg staket ut min vei.

Her kommer de:

  • Heia 🤩👏👏👏Det var både fint, morsomt og lærerikt å høre på deg forrige gang, Ingrid.
  • Da du snakket til publikum på mandag, kom jeg til å tenke på et kurs jeg var med på en gang, den som skulle gi oss «noe» var Iben Sandemose, stedet var Brunstad og publikum besto av 3000 barnehageansatte. Hun holdt publikumet i sin hule hånd. Og det var det bildet jeg så for meg da jeg hørte på deg en. Jeg tror du kunne fått med deg 3000 på hvilket som helst «Brunstad», forutsatt at du har et tema som du brenner for.

Igjen, tusen takk for hyggelig mottakelse, samvær og tilbakemeldinger. Det varmer og motiverer!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s