Jeg har ingen tro på at man automatisk blir syk når man blir gammel og at man som ung automatisk er frisk. Dette er tankemønstre som innskrenker og begrenser muligheter og plattformer hvor vi kan finne livsglede.

Hvis jeg fra første stund anser alderdommen utelukket som livsfase der jeg sakte nærmer meg slutten og derfor lever med trukket håndbrekk, så er det akkurat det den kommer til å bli: Ventetid til døden kommer.

Hvis jeg derimot ser på denne delen av livet som starten på noe nytt, aldri opplevd, spennende, våger å stikke tåa i det ukjente, hva tror du skjer da? 

Foto Mona Hauglid

Ved å gå ut av komfortsonen og på oppdagelsesferd, glede deg over alt som ligger foran deg og bare venter på å bli tatt i bruk, har du tilgang til rene ungdomskilden. For det var slik vi møtte livet da vi var ung. Vi prøvde nysgjerrig, tok sjanser, testet og så frem til. Denne energien som holder oss sprudlende, glad, inspirert kan vi benytte oss av uansett alder. Med denne energien blir vi spennende samtalepartnere og aktive deltakere i samfunnet.

Mer om det i boken min “Endelig Gammel” i kapitlet “Livet begynner der komfortsonen slutter”.

Bestill boken her for 350,- kr fritt levert: https://ingridstruemke.wordpress.com/kontakt-2/

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s